Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg orker ikke spille fotball mer, foreldre forstår ikke. Vil ta mitt liv!

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. trenger virkelig hjelp.. jeg spiller for et fotball lag som har 5 treninger i uken og kamper i helgene osv... jeg har sagt til min mor å far at dette blir for mye for meg. Å at jeg vil slutte.. men de lar meg aldri slutte. Sliter mye på skolen, har ADHD, får mye hjelp på skolen.. men får en tåre vær gang jeg våkner å tenker at jeg skal på skolen. Og har mange ganger vurdert å tatt mitt eget liv.. jeg spørr min lr om hun kan ordner psykolog timer, som de kan hjelpe meg å slutte på fotball.. men vær gang jeg tar opp at hun skal ordne de timene blir hun sint osv.. min far klikker veldig når jeg sier at jeg ikke vil gå på fotball lenger... å denne uken her.. har jeg vurdert å ta livet mitt.. men vil helst se an svar jeg får på denne her... takk for svar på forhånd... er jævli lei meg og klarer ingenting lenger..

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer