Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jente 14 år! Jeg har rødt hår, fregner og lys hud. Føler alle stirrer.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) visste ikke helt hvilken kategori jeg burde velge.. men ja. Jeg føler at alle stirrer på meg. Jeg har rødt hår, masse fregner og veldig lys hus. + store krøller. Da jeg var i utlandet for et par uker siden var det helt grusomt fordi alle stirret på meg å jeg vet ikke om en eneste person som ikke stirret på meg. De smilte ikke.. men så heller ikke sur ut. Samme når jeg er andre steder. Jeg vil ikke bli med på forskjellige ting på fritiden pga stirring. På skolen stirrer de ikke på meg.. sikkert pågrunn av at de er vant med å se meg. Men også når jeg møter på noen små barn så føler jeg at de synes jeg er skummel. Lizzm de gråter da. Idk jeg, men andre barn som jeg kjenner ( familie, nabo osv) de er ikke redde for meg. Jeg vet jo ikke om de usjente barna ER redde for meg, men noe jeg føler på. Hva tror du er grunnen til stirringen? -Takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer