Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg bli bedre til å bli kjent med folk?

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 17år som bor på internat skole. jeg er veldig dålig till å bli kjent med folk, og liker meg ikke så godt i selskap med personer jeg ikke kjenner(klarer ikke snakke med de). Jeg vill gjerne bli bedre till dette, for jeg blir deprimert av å ikke klare det. jeg føler meg også litt usikker for kan nesten ingenting om gutter og samliv, og jeg er heller ikke så flink i skolen. vi holder på med håndball på skolen, og der er jeg heller ikke så kjempe god, men jeg vet att jeg egentlig er bedre en det trenerne tror for de ser meg ikke, og jeg er ikke alltid så flink til å prestrere for jeg setter for stor press. håper på positiv svar, takk på forhånd! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer