Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg snakke med og bli venn med gutter?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere i UNG! Dere er en veldig bra side :-) Men her er problemet mitt: Jeg går i en klasse med veldig mange hyggelige gutter, gutter jeg gjerne vil bli god venn med (ikke noe mere). Men jeg er ikke noe flink i å prate med gutter. Om jeg er med de blir jeg liksom stum på en måte.. Jeg er jo ellers en jente som prater veldig mye, men jeg vet ikke hva jeg kan si for å virke interessant! Det er jo noen i klassen som bare glir rett inn med guttene og er helt vanlig og seg selv, men det gjør ikke jeg.. Noen forslag på hva jeg kan gjøre? F.eks. hva jeg kan prate om, eller hvordan jeg kan bli mere selvsikker rundt gutter? VÆR SÅ SNILL OG SVAR Hilsen jente, 14

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer