Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt veldig opptatt av vekten min, bør jeg snakke med noen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei.. jeg har alltid vært veldig obs på vekten min, veid meg Morgen og kveld. Men i det siste har jeg vel tatt litt av?.. uh, jeg har lastet ned en app, hvor jeg teller kalorier ogsånn.. jeg er helt sykt opptatt av det, å det er så slitsomt:( jeg skulle ta meg litt smash istad, å jeg endte opp med å veie det jeg spiste for å få skrevet ned hvor mange kalorier det var.. jeg spiser ca 800-900 kalorier om dagen, trener 5-6 ganger i uken.. er dette for lite, å burde jeg snakke med noen?

SVAR

Besvart 23.04.2020 20:56:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle