Hopp til hovedinnholdet

Bup vil ha meg på legesjekk på grunn av lite mat og vektnedgang. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg skal til legen neste uke. Går på bup(For angst) og de har fint ut at jeg lenge har spist for lite med vilje. Derfor anbefalte de meg en lege sjekk. De siste tre månedene spesielt, har spist tre knekkebrød til frokost med skinkeost og et glass Biola. Rett i koppen suppe tomat eller et eple og to ris kaker til Lunsj og Middag vanlig. Hvorfor er dette for lite. Jeg veier nå 167-168 og er 170-72 høy. Veide over 82 kg for litt under et år siden. Jeg vet ikke bare kalorien gjør meg stressa. Mye vanlig mat har blitt nei mat. Som ris, smør på knekkebrødet, leverpostei, lett ost, lett rømme. Har kuttet ut smør og ris. Vet ikke men Må alltid planlegge maten og ofte regne på om jeg kan spise. Trener eller går lange turer helst to timer ofte for å ikke ha så dårlig samvitthet. Tror du de vil se på legesjekken st jeg har spist mindre. Og tror dere det er fordi jeg trener jeg har gått ned så mye dette året? Vil ikke jobbe med dette og vil ikke lege skal finne ut noe.

SVAR

Besvart 07.05.2020 21:36:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle