Hopp til hovedinnholdet

Ønsker seg fler ting 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg har snart bursdag og har valgt å ønske meg nye deler til motoren på go karten jeg har. Jeg har en terreng go kart (ikke stor) og når jeg var på netter å kikket fant jeg en ramme men mer gate designet, og jeg skal si det at den var stilig. Så jeg står litt fast mellom å kjøre terreng eller gate go kart og hvordan jeg skal løse dette til bursdagen min? Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er slettes ikke uvanlig at man ønsker seg fler ting til bursdagen sin. Kanskje mer en det som er mulig at man får og at man derfor må velge mellom to goder. Det sies at dette er noe av det vanskeligste man kan velge mellom. 

I ditt tilfelle høres det ut som at du også må velge mellom hvordan du skal innrette go karten din, om du skal kjøre terreng eller ikke. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg så mye her. Det er jo noe du må kjenne på selv. I og med at du har kjørt terreng kan det være morsomt å prøve noe nytt. Tenker også at hvis du går for noe nå behøver jo ikke det bety at du ikke kan bytte tilbake. Du kan kanskje kjøpe eller ønske deg senere de andre delene. Da har du muligheten til å kjøre begge typene. Kan ikke så mye om go kart, men kan tenke meg at det går an å bytte disse delene frem og tilbake. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Stat og kommune
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om stat og kommune