Jeg vil begynne å trene. Hvordan kan jeg gjøre det? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg vil begynne å trene. Hvordan kan jeg gjøre det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no! Jeg er ei jente på 13, snart 14 og ønsker å begynne å trene. Jeg vil begynne å trene for å bli sunnere og for at jeg skal ha en sterk og frisk kropp. Også for å fjerne unødvendig fett på kroppen og kanskje gå ned litt i vekt. Jeg veit ca. 53.5 kilo, og er ikke helt fornøyd med utseendet. Men mest for å bli frisk og sterk. Jeg har veldig liten kondisjon, og har aldri vært noe glad i trening, eller hvert noe god på det. Derfor lurte jeg på om dere har noen tips til hva jeg kan starte med for å så bygge opp til en fast og sterk rutine. Vil veldig gjerne begynne og trene 3 ganger i uka, og så bygge det opptil 5-7 dager. Har dere noen tips til hva slags trening jeg kan gjøre. Ps. Jeg vil ikke begynne med ballspill. Hilsen jente 13 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer