Hvordan kan jeg trene opp kneet? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg trene opp kneet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vondt i kneet mitt når jeg trener. F.eks. Jogger, løper i trapper, trener friidrett osv. Får ikke vondt når jeg sitter i sofaen osv. Jeg har alltid siden ungdomsskolen hatt perioder med vondt i høyre kne. Kneproblmet kan vare fra dager, uker. Nå har jeg hatt vondt i kneet i snart 3 måneder. Jeg var hos legen for 2 uker siden. Han undersøkte kneet mitt. Han sa at jeg hadde anserinustendinopati. Da jeg undersøkte på nettet hva det er, så synes jeg ikke symptomene passet. Jeg har BARE vondt i kneet. Ikke leggen, låret eller noe sånt. Smertene er både over og under kneet. Har du et treningsprogram til meg som jeg kan bruke for å trene opp kneet mitt på. Jeg har bare vondt i høyre kne, ikke venstre. Har aldri hatt problemer med venstre kne. Legen min sa at jeg kunne smøre ibux på, men jeg vet ikke helt. Mvh meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer