Jeg er lei av at skader hindrer meg i å gjøre det jeg liker. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er lei av at skader hindrer meg i å gjøre det jeg liker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har drevet aktivt med alpint i 12 år og begynte på idrett vgs og turn i fjor. jeg sliter veldig med nakke og ryggproblemer og nå har jeg også fått beinhinnebetennelse. fra før av har jeg blitt frarådet å gå i oppopverbakker på grunn av stram leggmuskulatur. jeg er så utrolig lei av å ha så mange små men irriterende problemer. jeg har gått hos fysioterapeut og naprapat og fått øvelser jeg gjør men det er veldig dyrt så jeg går dit ikke lenger. jeg klager veldig mye ettersom jeg har så vondt men jeg føler at foreldrene mine ikke skjønner hvor ille det er. de vet at jeg har vondt men det er ingenting de kan gjøre med det. jeg er så utrolig lei av det ettersom jeg elsker å drive med idrett og føler dette setter store sperrer for meg og prestasjoner. har dere noen ideer til hva jeg kan gjøre som ikke koster så mye og som gjør at jeg kan fortsette med det jeg elsker mest?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer