Hva bør jeg gjøre med overtråkk? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hva bør jeg gjøre med overtråkk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen måneder siden tråkka jeg over ganske kraftig. Begynte å spille fotball igjen muligens litt for tidlig, men smerten gikk etter hvert over. Nå, et par måneder senere tråkker jeg ofte over på BEGGE føtter bare ved å få en hard pasning som jeg mottar i fart. Det gjør sånn passe vondt og jeg blir bare litt hoven. Foten bare kollapser. Å gå eller løpe gjør ikke særlig vondt. Når jeg skyter kjenner jeg det litt og når jeg tar ankelen i noen spesielle stillinger. Jeg tror jeg har blitt veldig svak i begge anklene, men gjør ofte øvelser for å styrke dem. Vet ikke om det er vits i å dra til fysio og bør jeg vente med å spille fotball igjen til jeg ikke kjenner noe smerte? Og bør jeg tape?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer