Smerter i hæl og kne Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Smerter i hæl og kne

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hvor skal jeg starte. Ok så jeg har spilt fotball i 7 år for ca tre år siden så fikk jeg så vondt i hælene etter en trening, mamma sa det ikke var noe å bekymre seg for, men jeg måtte stå over noen av treningene fordi jeg hadde så vondt. Vi dro ikke til noen lege men pappa kjenner en så han spurte henne og hun sa det var lurt å stå å rulle under benene på en frossen flaske etter trening vis jeg hadde vondt. Jeg gjorde det og det hjalp litt men ikke så veldig. Etter tre år så har det gått over og nå har det kommet litt tilbake og det er verre denne gangen. Også har jeg så fryktelig vondt rett nedenfor kneet at når jeg går føles det ut som om benet blir presset inn over men mamma sier at det går over fordi jeg har alltid vondt og jeg vet at det ikke er sånn prolaps vis det er det det heter. Jeg trenger virkelig hjelp!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer