Hvordan skal jeg spise for å gå opop i vekt i muskler? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan skal jeg spise for å gå opop i vekt i muskler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gut tpå 14 snart 15 som trener styrke. Jeg er 181 og veier 60 kilo. Jeg ønsker å gå opp i vekt i muskler. Når det er snakk om å spise mer kalorier enn det du får i deg lurer jeg på om jeg burde spise masse/ dessert godteri brus osv eller om jeg burde spise sunt. La oss si at jeg trenger 2500 kalorier, og skal gå overskudd opp til 3000 kalorier. Kan jeg da spise 2000 Sunne kalorier også deretter 1000 kalorier innen fett osv. Eller blir det det samme om jeg spiser 3000 kalorier i bare fett, men får ekstra proteiner. Hva skjer vis jeg som ønsker å legge på meg spiser masse fett/ junkfood osv hjelper det eller ikke. Ønsker også at jeg ikke skal vises for masse fett på kroppen men muskler.

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer