Bør jeg drive med vekttrening eller egenvektstrening? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Bør jeg drive med vekttrening eller egenvektstrening?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt som lurer på ting angående styrketrening! Jeg har drevet med egenvektstrening i kanskje 3 år, men ikke veldig spesifikt og har bare tatt push ups og sit-ups. De siste månedene har jeg begynt med vekttrening hjemme på rommet uten særlig my veiledning. Målet mitt er å bli sterk og få en muskuløs kropp! Men jeg vil i tillegg bli god med kroppen ( å stå med hendene, osv). I tillegg til dette driver jeg med håndball som jeg trener fore ganger i uka. Så spørsmålene min er : Bør jeg drive med vektløfting og egenvektløft? Hvordan skal jeg disponere tid og hvor mye bør jeg trene? Jeg er relativt liten og tynn, bør jeg drikke MYE melk og drikke proteinshakes? Hvordan skal jeg få til målene mine? Kan jeg gå i noen feller? Mvh gutt 14

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer