Hjelper det å bare trene magemusklene for å få bort magefettet? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hjelper det å bare trene magemusklene for å få bort magefettet?

account_circle

SPØRSMÅL

1. Hjelper det å bare trene magemusklene for å få bort magefettet? Eller må man trene hele kroppen? Jeg tenker jo at hvis jeg trener hele kroppen er det ikke akkurat magefettet som går vekk vekk, men heller vekten som blir litt mindre...? Og hvis det er hele kroppen som må trenes, holder det med bare øvelser eller må man ut og f.eks løpe, jogge osv (hvilke øvelser passer best for hele kroppen?) 2. Har hørt mange som trener i flere år men fortsatt ikke får vekk magefettet, og når jeg leser det mister jeg liksom motivasjonen. For den eneste grunnen til at jeg trener er for å få det bort og når det ikke går, hva er vitsen... vet at det er sunt å trene men ikke akkurat det jeg tenker på:( Så det er vel ikke UMULIG å få bort magefettet? Må jeg trene mer for å få det bort fortest mulig, vil helst ikke slite i flere år...

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer