Jeg vil ha synlige abs. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg vil ha synlige abs.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på snart 14 år som vil ha synlig abs. Jeg har fotballtrening 4 ganger i uken og er ikke helt sikker på hvordan jeg skal sette igang med riktig styrketrening. Har prøvd litt på rommet før jeg legger meg men det er ikke så bra a gjøre det på den tiden fordi da er jeg ofte trøtt. Jeg er egentlig godt trent og jeg har en Okei kondis Pga fotballen men vil gjøre det mer synlig og bli litt rippa hvis dere skjønner. Magen min går litt mer ut mot de to siste delene av magemusklene, ikke Pga fedme og derfor er jeg ikke sikker på hva det er. Per dag pleier jeg å spise to skiver til frokost ofte med syltetøy og ost eller makrell i tomat, mellommåltid (eple), 2 doble skiver til lunsj med skinke, salat og ost, to porsjoner middag, smoothie eller frukt etter trening og rundt to eller tre skiver til kvelds. Er det noe jeg må endre med kostholdet mitt og er det smart å begynne med proteiner i form av Shake eller lignende? Jeg håper på et godt svar:) Takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer