Blir jeg høyere av å trene? Hvor mye egg og nøtter kan jeg spise? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Blir jeg høyere av å trene? Hvor mye egg og nøtter kan jeg spise?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 1,70 m høy og startet på elixia den 2 januar og har trent til nå, vil det på påvirke høyden min? Også har jeg grossa meg ned masse mat i det siste, for eksempel i dag så spiste jeg: Frokost 6:25-6:50 2 brødskiver m syltetøy og peanøttsmør Lunsj 9-9:45 50-100 G nøtter ish m druer og papaya Brunsj 11-11:30 Middag rester - ris m kyllingbryst, sukkererter og karbonader Trente rett etter skolen i 1 og halv time m styrke altså bryst, rygg og biceps 12:30-14:00 Spiste en ekstra måltid - samme som brunsj bare med en kyllinglår fra meny 14:30-15:00 Tok meg 2-3 timers blund Våkna opp på middag m ris og kyllingvinger, sukkererter 21:00-21:20 Kveldsmåltidet 00:30 - 01:00 samme som middag ris, kylling, kyllinglår og melk m tran og banan Jeg føler at jeg har blitt sterkere og har gått opp noen kilo veide 48 før elixia og målet er 60 kg før sommerferien. Også tenkte jeg på en ting Spise 2-3 egg hver dag vil det påvirke problemer? Spise for mye nøtter vil det påvirke

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer