En jente i klassen min kom aldri hjem fra ferie. Hva skjer? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

En jente i klassen min kom aldri hjem fra ferie. Hva skjer?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på femten år I klassen min går det, eller snarere gikk det, en jente som opprinnelig kommer fra Somalia. Jeg vet ikke hvor lenge hun har vært i Norge, eller om hun er norsk statsborger. Merkelig nok har jeg aldri møtt familien hennes, og vet mye mindre om henne enn hun visste om meg. For et par måneder siden forsvant hun. Vi ble fortalt de første to ukene at hun og moren hennes var på ferie i Spania, og at hun skulle komme tilbake. Det gjorde hun ikke. Jeg tror alt som kan kobles in har blitt koblet inn. Jeg vet at det ikke er noe jeg kan gjøre. Jeg frykter at noe fælt har skjedd - og jeg vet ikke om jeg noen gang får se henne igjen Før hun dro slettet hun sosiale medier. Hun svarer ikke på telefonen. Ingen har noe kontakt med henne, og lærerene later som ingenting. Har de taushetsplikt? Er det ikke ulovlig i Norge å ta et barn ut av skolen når de går på ungdomsskolen? Tror du politiet kommer til å sette i gang en leteaksjon?Hva kommer til å skje

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer