Er blitt gift med en mann jeg ikke har følelser for Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er blitt gift med en mann jeg ikke har følelser for

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er ein jente på 18 år og er muslim. Foreldra mine har funnet en "mann" til meg. Han gifta eg meg med i sommer når eg var i Albania. Nå har eg jo flytta til Norge sammen med han, men eg har ikke følelser for han.. det føltes så feil å ligge sammen i bryllupsnatta eg hadde det veldig vondt. Nå venter eg barn sammen med han, eg er ikke lykkeligt i det heile tatt!! Kvar natt må han ha sex, han er heilt sexavhengig!! eg er bare 18 år, dette synst eg er heilt grusomt!! eg får vondt inn i meg... Eg er jo i Norge, dette er jo ikke lov, Kva skal eg jør????

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer