Venninne tvangsgiftet i utlandet Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Venninne tvangsgiftet i utlandet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei en jente jeg ble kjent med en jente på skolen som har en veninne som er 16 år og blitt tvangsgitet til en fyr fra sitt eget hjemmeland, hun hadde blitt lurt av foreldrene sine om at de bare skulle reise dit for å bli bedere kejnt med kulturen og slik. Og nå bor hun i hjemmelandet sitt og ikek får kommet tilbake til norge og foreldrene henens har passe hennnes og lsik hun har ikek itlgang til telefon men har tilgang til nett. Hun er norsk statborger. Jeg kejnenr henen ikek i det hele tatt men vil hjelpe når jeg hører dette skjønenr ikke hvorofr hun veninna ikke ville prve å gjøre noe :S men er dte noe man kan gjøre lsik at hun kan komme seg ut av det? hun jenta jeg ble kejnt meg pleier å snakke med henen. Er det noe vi som bor her kan gjøre for at hun kan komme seg ut?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer