Hopp til hovedinnholdet

Hypnotherapy Academy of America

Jente 20 år
 

Spørsmål

Heisann! Jeg har veldig lyst til å starte med studier til høsten, og har funnet ut at jeg veldig gjerne vil studere hypnoterapi ved "The acadamy of hypnotherapy" i New Mexico, USA. Det jeg lurer på er om jeg kan søke på noe stipend i Norge eller USA for det studiet? Jeg har sommerjobb i sommer, men tror neppe jeg klarer å tjene så mye som det koster. Det er ikke et vanlig studium via et av de klassiske universitetene, så jeg er litt usikker hvordan det fungerer. Hadde satt pris på om dere kunne hjelpe meg:) Hilsen Maren

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei Maren!


For et spennende studium!

 

Dessverre kvalifiserer ikke lærestedet til støtte fra Lånekassen. Dette er fordi det ikke er godkjent i delstaten det ligger i (forutsetning for støtte når det gjelder USA), og det tilbyr ikke bachelor-og mastergrader. Men du kan kontakte skolen og spørre om de har egne scholarship-ordninger. Du kan også lete etter legater og stipender på en norsk side for dette.

 

Ellers kan det være lurt å lete etter universiteter som tilbyr faget som en bachelorgrad med tanke på mulig støtte fra Lånekassen. Da er undervisningen ofte noe mer teoretisk, og faget gjerne innbakt i bachelorgrader som for eksempel therapy, counceling, psychology eller lignende.

 

Lykke til med studiene!

 

 

 

ANSA i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utenlandsopphold
Tilbake til spørsmål og svar