Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg studere film og tv?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Jeg ønsker å ta utdanning innen Film og Tv. Planen er en vanlig Bachelor. Jeg går siste halvåret nå på videregående og er ganske skolelei. Jeg gjør det heller ikke så veldig bra på skolen nå i forhold til karakterer. Men jeg består i alle fag. Til høsten skal jeg inn i forsvaret. Jeg lurer på hvor jeg kan ta en slik utdanning hen? og hva er mulighetene mine etter en slik utdanning? Hvor kan jeg lese om snittkravene til skolene? Takk for svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er helt normalt å bli litt skolelei i perioder. Dette blir sikkert bedre når du får muligheten til å studere noe du er interessert i, som for eksempel film og tv. 

Det finnes mange muligheter for å studere innenfor feltet film og tv. På utdanning.no kan du søke etter "film", "tv" eller "film og tv" og få opp mange relevante utdanninger, både offentlige og private.

Du kan også bruke siden til å søke opp mer spesifikke yrker innen film og tv, for eksmepel regissør, lystekniker, sminkør, inspisent, animatør, tv-fotograf og lignende. På yrkenes artikler kan du også lese om hvilke utdanningsbakgrunner som er vanlige for dem.

Håper svaret var til hjelp!

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning