Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg inn på BI?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, Jeg går siste året på vgs. skal i militæret neste år. etter 1 år i militæret vil jeg til new york. Jeg har lyst å studere internasjonal markedsføring/ buisness Jeg vil helst ta hele utdanningen i New York. Men tror BI har et bra alternativ med utveksling siste året (har sjekket opp i det) Jeg så innpå Berkeley College som har bachelor i markedsføring. Men jeg så snittet var 4.5 på den skolen. Kan det stemme? det stod ved siden av siden jeg leste på. Jeg har ikke bra snitt fra skolen.( ca 3,2) men jeg har fortsatt sjangs på BI? Jeg vil helst være i New York, men er det andre skoler som har samme tilbudet?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet!

Jeg har snakket med BI for deg, og de fortalte at snittet i fjor lå på ca. 3,2 for Internasjonal markedsføring i fjor. Vær oppmerksom på at snittet endres hvert år etter nivået på søkerne, så du kan både være heldig og uheldig når du søker.

For spørsmål om studier i USA anbefaler jeg deg å kontakte ANSA. De tilbyr gratis og nøytral veiledning for nordmenn som vil studere i utlandet. Bor du i Oslo, kan du besøke sentret deres. Ellers kan du ringe eller sende dem e-post. Nettsiden deres er www.ansa.no.

Lykke til!

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning