Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det sånn at vi har krav på lønn under utplassering som er en del av pensum?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I gjennom skoleåret har vi hatt utplassering i forskjellige bedrifter. Noen har ikke fått betaling uten utplasseringen, andre har hatt utplassering der de jobber og hatt det som arbeidstimer. Er det sånn at vi har krav på lønn under utplassering som er en del av pensum? Mange har fått beskejd på intervju at de ikke hadde krav på lønn de timene som var gjennom skolen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer