Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan jeg bruke T-matte til?

account_circle

SPØRSMÅL

hei det er mye av det som står i side deres egentlig, men sitter fast på valgt mitt. Med det valgt jeg tok i fjor får jeg generell studiekompetanse, men vi får bare 1p og 2p matte. jeg ønsker søke enten på medisin, psykolog eller farmasøyt, det er de tre velge som jeg står fast bestemet til nå, går på 2vgs. så jeg bestemet å ta 1T matte som privatist nå før jul. det jeg lurer på går den 1T matte på alle de utdanningsprogrammer? og hvilke andre fag bør jeg ta opp vil ikke gå 4 år på skole. jeg vil åpne flest mulig muligheter for framtiden, hvis jeg ikke finnes ut hva jeg vil bli til da? jeg vet at jeg vil jobbe med mennesker, men vet ikke helt hva ennå. kan dere si hva man blir ved å ta de tre forskjellig linjaler? er 1T matte som S1 OG S2??? håper på svar fort som mulig takk :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer