Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere i USA, Canada eller Storbritannia

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lyst til å studere enten i USA, Canada eller Storbritannia på universitetet etter videregående skole her i Norge. Jeg har spesielt lyst til å studere i USA mer enn alt. Men hva er det jeg må gjøre for å komme inn på universitetene? Har karakterene veldig mye og si? Jeg har lyst til å bli data ingeniør og er ikke god i matematikk men kan jeg fortsatt bli data ingeniør og komme inn på skolene i de landene så lenge man består alle fag? Og hvis dere kunne fortalt litt om UIA (Universitetet i agder) og om hvordan/hva det krever for å komme inn der, hadde det vært flott.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer