Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Vil starte på flight academy i Emirates. Kan jeg jeg få støtte eller lån til å ha råd til dette? 

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er 15 år og har jo egentlig en stund igjen til jeg skal begynne med utdanning, men jeg har veldig lyst å bli pilot. Jeg har tittet litt og det er flere skoler å velge mellom. I norge kan man få full støtte fra lånekassen, men man er ikke sikret noen jobb når man er ferdig. Jeg har veldig lyst å fly som pilot i Emirates og de har nylig lansert et helt nytt flightacademy, når man er ferdig med utdanningen der går du rett inn i Emirates. Jeg tror det kunne vært det rette for meg, men problemet er at det koster rund 160.000 dollar for utdanningen og jeg kommer ikke til å ha råd til det alene. Er det noen form for mulighet å få lån på utdanning i utlandet eller eventuel søke et lån i FOE? Håper du skjønte hva jeg lurte på . Takk på forhånd :)

Besvart 22.11.2017 15:38
 

Svar
Hei. Takk for ditt spørsmål. Så spennende du vil bli pilot!

Vi vet dessverre ikke om du kan få støtte til å starte på flightacademy. Det beste er nok at du kontakter FOE og Lånekassen. De kan gi deg et konkret svar på om de kan gi deg støtte til dette. 

Det er supert du allerede tenker på hva du kunne tenkt deg å gjøre etter videregående, men husk at du også har utrolig god tid til å finne dette ut. 

Håper dette svaret var til hjelp. Lykke til! 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Stipend og lån til utenlandsstudier

Globus og bøker (www.colourbox.com)

Har du lurt på om du kan få stipend og lån om du skal studere i utlandet? Kanskje du lurer på hvor mye du kan få? Vi har laget en oversikt til deg som vurderer å søke studier utenfor Norge.

Les mer

10 steg til utdanning i utlandet

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer

Hvem kan du snakke med om skole og utdanning?

Elev rekker opp hånda (colourbox.com)

Her finner du en oversikt over hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg eller utveksling, men også læreplass og ungdomsrett.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Videregående skole
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om videregående skole