Hopp til hovedinnholdet

Er det ikke mulig å bli russ etter 2019 som man tar yrkesforbredene? 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har hørt masse snakk om at man ikke kan bli russ etter 2019 (hvis jeg ikke hørte feil, eller har misforstått) hvis man tar yrkesforbredene, bare hvis man tar studieforbredene eller noe sånt. Er dette sant? Hvorfor er det slik? Det er jo bare syyykt urettferdig... Men kan man bli russ hvis man tar for eksempel påbygg eller noe sånt?

Besvart 20.05.2018 18:03
 

Svar
Hei!

Jeg tror det er lite sannsynlig at man ikke kan være russ etter et spesifikt år, bare fordi man tar en annen linje enn majoriteten. Jeg anbefaler derimot at du følger med på Russ.no og nyhetene når den tiden kommer, og så ser du om det står noe om det da. 


Jeg skal legge noen artikler til under om det å være russ og informasjon om det, så det kan du lese om du vil. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Alt om russ og russetiden

Russebil (colourbox.com)

Hvilken farge får du egentlig på russedressen? Og kan du være russ på vg2? Her får du svar på det meste du trenger å vite om russetiden!

Les mer

Smart å vite om russebil og russebuss

Russebil (colourbox.com)

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

Les mer

Økonomitips for russen

Russ og økonomi (ung.no)

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid