Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta de siste studieårene deltid fra hjemstedet?

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg har startet på grunnskolelærer-utdanningen 1.-7. klasse nå i år. Jeg har nettopp flyttet for å gå på skolen, men har ikke så veldig lyst til å bo her, og så langt borte fra hjemstedet mitt. Så spørsmålet mitt er om det går ann å gå her på skolen i 1 år, og så ta de 4 andre årene deltid fra hjemstedet mitt? Hilsen jente, 19år

Besvart 19.08.2019 16:43
 

Svar
Hei

Skjønner godt at du lurer, men dette er det ikke så lett for oss å svare på, dessverre! 

Du kan ikke regne med at en sånn løsning vil gå i orden, og det er helt opp til lærestedet ditt hvordan de administrerer undervisningen. Men her er det definitivt verdt å ta kontakt med lærestedet ditt og høre om hvilke muligheter som fins for undervisningen din de neste årene. 

Det er lærestedet ditt som bestemmer dette, og du må høre med dem om det fins muligheter for tilpasset undervisningsopplegg fremover. Så hør med dem, og lykke til :)

 

Hilsen René,
Utdannings- og jobbrådgiver

I samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.no - oppslagsverket for deg som er ung

Skjermdump ung.no juni 2018

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

Les mer

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Gutt søker på laptopen sin (colourbox.com)

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning