Hopp til hovedinnholdet

Komme meg vekk fra skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på medier og komunikasjon på 2 året. Jeg er veldig skolelei og har muligheten til å få fagbrev i noe innen media etter 2 år på skolen, eller få generell studiekompetanse etter 3 året, jeg er ikke sikker på hva jeg vil bli, det eneste jeg har lyst til å bli er dj og reise rundt i verden, til nå har jeg noen tusen følgere og jeg må enten satse fullt på DJ og produsering eller ha en stabil jobb i tilleg. Jeg vet ikke hva det skulle vært, men bare en nokså stabil jobb der jeg tjener minst 80 000 i året men ihvertfall komme meg vekk fra skole. Har ikke dårlige karakterer for har 4,1 men jeg hater bare skole og spessielt det at det begynner så tidlig og man er konstant trøtt :P Så det er en annen ting, må ha en jobb der jeg begynner tidligst 9 og ikke jobbe på natten i helger for da er jeg dj.

SVAR

Besvart 10.11.2015 13:10:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
account_circle