Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Folkehøgskole etter vgs

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har lyst til å gå på folkehøgskole etter vgs, og aller helst vil jeg gå på en reiselinje. Jeg har sett på litt forskjellige linjer og skoler, og det virker som at alle linjene og skolene jeg syntes er mest interessante er veldig nærme der jeg bor. Så jeg bare lurer på om det er vanlig å gå på folkehøgskole i nærheten av der man bor? Eller er det kanskje lurest å reise til en annen plass i landet? Den ene skolen jeg likte er faktisk i hjembyen min og det syntes jeg er litt for nært, jeg vil jo litt vekk da. Men den andre jeg har tenkt på er litt under en time unna, er dette langt nok vekk?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer