Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Starte på folkehøgskole eller medisinstudiet? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge visst at jeg ønsker å studere medisin, men har også veldig lyst til å ta et år på folkehøgskole. Nå har jeg allerede tatt et friår og reist på backpacking. Mitt problem er at jeg ikke vet hva jeg burde gjøre først, universitetet eller folkehøgskole? Hvis jeg begynner på studiet, kan jeg ta et år fri fra studiene og dermed vite at jeg har en plass på medisinstudiet. Hvis jeg derimot begynner på folkehøgskole, må jeg vente et år til i usikkerhet om studieplass. Men da har jeg opplevd et gøy år med mine interesser. Dessverre frykter jeg at jo lenger jeg utsetter studiene, jo vanskeligere vil det være å komme i gang. Har dere noen forslag til hva som kan være lurest?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer