Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skrive motivasjonsbrev til medisinstudiet?

account_circle

SPØRSMÅL

heia jeg har tenkt meg å studere medisin i Norge eller utlandet neste år. Jeg har ingen praksis eller erfaring innen helse. men har bare 2 års erfaring som servitør og ekspeditør. for å søke som medisin må man skrive motivasjonsbrev, så hva kan jeg fylle på det. jeg mener jeg søker ikke på restaurant fag men, medisin. så hva kan jeg gjøre nå for å ha best mulig praksis på sykehjem eller sykehus, slik at det blir også lett for meg på studie i framtiden. tack

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer