Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere tannlege i utlandet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det eneste jeg vil bli er tannlege, så jeg har sjekka poenggrensa og den er på 55,5 studiepoeng, noe som nesten er helt umulig for meg.. Jeg har jobbet veldig hardt vg1 og tror jeg har et snitt på 5,2, noe som ikke er nok, med tanke på at Vg 2 og 3 vil bli mer vanskelig. Tror det bare finnes 3 skoler for odontologi i Norge. Spørsmålet mitt blir da: Hvis jeg ikke kommer inn på odontologi i Norge, går det da an å ta tannlegestudie i utlandet og dra tilbake å få seg jobb her? I så fall, hvor må jeg gå da? Tusen takk for svar :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer