Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere jus i Danmark

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg går andre året mitt på vgs. Jeg har lyst til å ta utdanningen min i Danmark, da jeg har familie derifra. Jeg ønsker å gå jusstudiet. Men når jeg søker på ANSA om jusstudier i utlandet, kommer det bare opp Frankrike, USA og Storbritannia. Så da blir jeg litt usikker; er det ingen jusstudier i Danmark? Hvis det er; hvor ligger de og er det noen nettsider om dem som kan gi meg mer informasjon?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer