Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere medisin i utlandet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har tenkt å bli lege når jeg blir stor. Jeg vet ikke om jeg klarer å få de karakterene jeg trenger for å komme inn på medisin i Norge. Vurderer å studere i utlandet. Har lest mye på nett opp studere i Polen, Ungarn, Danmark osv. Men alt høres helt komplisert ut. Jeg vet ikke om jeg klarer det. Økonomi, jobb, penger og studier i utlandet stresser meg. Det står mye om opptakskrav, lånekasse og stipend og ditt og datt. Jeg blir helt forvirret og lei meg. Jeg forstår ikke dette. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil så gjerne studere medisin.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer