Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Utdanne meg til professor ved Harvard

account_circle

SPØRSMÅL

Har en del spørsmål angående det å ta master i utlandet og professor yrke. Kan jeg ta masteren min ved Harvard universitet eller et av de andre prestisjeuniversitetene i USA? Er det kun karakterene fra bacheloren som avgjør om jeg kommer inn der? Har nesten kun fått A på alle eksamene mine i bachelor i historie i UiO så jeg lurte på om jeg har en sjanse til å komme inn på disse universitetene? Er det nødvendig å ha en doktorgrad for å bli professor i et fag eller er det nok med master? Hvor mye tjener en professor i historie i et anerkjent universitet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer