Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere medisin i UK 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en 19 år gammel jente og går på 3.år på videregående skole. Jeg er opprinelig fra Eritrea og bodde her i Norge for 4 og halvt år. Jeg har alltid ønsket å studere medisin i England, men på grunn av språkbarriere kunne jeg ikke ta fagene som trengs i videregående her i Norge. det året er min siste år på videregående altså jeg er ferdig med videregående neste år, men jeg lurer på om det er mulig å ta 2 år igjen på videregående i England og ta A-levels der og deretter forsette med medisin studie der + kan jeg bruke vitnemålet for å søke for kursene ( a-levels ) der? også jeg lurer på om det er mulig å få hjelp av lånekassen for å kunne betale for kursene?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer