Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere medisin i Italia

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg planlegger å studere medisin i Italia og sliter veldig med å finne ut hvem jeg kan snakke med og hvordan jeg skal gå fram. Jeg lurer på om dere kan forklare meg hva en IMAT- test er og jeg lurer på om dere vet hvor jeg kan finne opptakskravene for medisinstudiet i de offentlige universitetene. Jeg har sett mye på ANSA sine nettsider men får egentlig ikke så mye ut av det, er det noen jeg kan hendvende meg til? Jeg lurer også på hva som er vanlig å få dekket av utgifter og hvor mye studielån jeg kan ta. Er dette noe skolen min kan hjelpe meg med eller må jeg kontakte andre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer