Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Studere språk

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går 1. klasse vgs i år og har spansk som fremmedspråk. på ungdomsskolen hadde jeg fransk i tre år og hadde egentlig tenkt til å begynne på fransk 2, men siden den videregående skolen jeg begynte på ikke hadde fransk 2 begynte jeg på spansk 1 og skal ha det i to år. jeg synes språk er ganske gøy og har lyst til å kunne snakke språkene flytende, kanskje til og med lære meg flere etter hvert. derfor lurte jeg på om det er mulig å studere disse språkene videre etter vgs? isåfall kan jeg studere det i utlandet som f.eks Storbritannia? og kan eg da bare ha disse fagene eller kan jeg studere andre ting i tillegg?(jeg vet ikke enda hva det skulle blitt å studere i tillegg til språkene fordi jeg ikke har bestemt meg for hva jeg vil bli)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer