Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Oversette danske fagkrav til norsk

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ønsker å studere pedagogikk på Københavns universitet. Adgangskravene er Dansk A, Engelsk B, Enten historie B, idehistorie B eller samtidshistorie B og Yderligere et fremmedsprog (begyndersprog A eller fortsættersprog B). Hva vil dette tilsvare på norsk? Siden jeg er norsk trenger jeg ikke å ha hatt dansk? Vil historie B tilsvare historie og filosofi? Og yderligere fremmedspråk A/B vil det si at man må ha fremmedsrpåk i VG3 eller bare i VG2?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer