Kan jeg gå internatskole i utlandet? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg gå internatskole i utlandet?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år, som begynner i 10 kasse denne høsten. Jeg bor på et veldig lite sted, og jeg mistrives. Altså, jeg har det helt greit men jeg lengter vekk. Jeg er veldig glad i å reise og møte nye mennesker, og lære om kultur og sånt, og jeg føler meg som en fri fugl i et bur her jeg bor. Deg føler meg sinnsykt alene, for det er ikke noe felleskap for likesinnede folk på min alder her. Så jeg har lyst til å dra på boarding school. Jeg har veldig lyst til å dra på boarding school hele vgs, og helst i Spania men kunne også tenkt meg USA eller UK. Bryr meg ikke så veldig om det er i storby eller ikke, men jeg har lyst til å bo på skolen. Har prøvd å søke litt, men har ikke fått så mye opp. Hvor mye koster det? Hvor finner jeg skolene? Kan jeg få stipend, eller studielån? Hvordan er det i forhold til pensum og sånt? Får jeg lov, selvom jeg bare er 16 år på vgs? Finnes det organisasjoner for dette (Utenom EF og sånt)? Hvordan finner jeg skolene? Håper dere kan hjelpe meg!

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer