Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Går det an å studere dyr?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år. Jeg har et stort ønske om å jobbe i Dyrebeskyttelsen Sør-Rogaland, og lurer på om det går an å studere dyr? Er det noen skoler i Stavanger området som jobber med dyr, natur og sånt? Jeg har alltid vært veldig glad i de fleste dyr og har også lyst til å bli hunde og katteoppdretter, eller være med i en organisasjon som støtter dyr, og passer på at de får en bedre plass å leve og sånt.. Jeg har alltid drømt om dette, men jeg har ikke funnet noen skoler i mitt området som har med natur og dyr, osv å gjøre, så hvis det skulle vært langt å dratt kunne vi ikke gjort det fordi vi har ikke penger til det, men dette er noe jeg ønsker veldig sterkt.. Takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer