Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilke fag burde jeg ta i Vg2 for å utdanne meg til Psykolog etter videregående?

account_circle

SPØRSMÅL

lurer på hvilke fag jeg burde ta i Vg2 for å utdanne meg til Psykolog etter videregående? jeg går IB, og ville gjerne studert Psykologi i USA etter videregående, og gjerne jobbet der også, er det mulig? er fortsatt veldig usikker på hva jeg vil utdanne meg som etter videregående, men vet at jeg vil jobbe med mennesker. har også sett på forskjellige community collages i USA og Canada, men er fortatt veldig uikker, tips?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer