Vil utveksle i Vg2 på IB. Er det mulig?  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vil utveksle i Vg2 på IB. Er det mulig? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går første året på VGS nå, og har tenkt å ta IB i 2. og 3. klasse. Men jeg har også lyst til å dra på et utvekslingsår i 2. klasse. Derfor sjekket jeg først ut EF academy, for de har et program der man kan utveksle et år med IB. Desverre blir EF academy altfor dyrt, tross stipendet. Derfor sjekket jeg ut United World College. Det så veldig interessant ut, og det koster ikke så altfor mye. Men der tror jeg man må være i 2 år, altså at man ikke kan gå der 1 år, og ta 3. VgS i sitt eget land. For det er det jeg har tenkt, da det er IB-linje på skolen jeg går på nå. Og for meg blir 2 år vekke litt mye. Så det jeg lurer på er; finnes det et program alla. UWC, bare at jeg kan utveksle 1 år, istedenfor 2? Også må det være IB og ikke koste så mye (evt. støtte og stipend). Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer