Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lære koreansk i Sør-Korea - mulig å studere der?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg så at EF nå har tilbud om språkkurs i Sør Korea. Jeg har enda ikke begynt på universitet og vurderer å begynne utdanningen min i Sør Korea, hvilket kurs burde jeg ta da? Jeg har lyst til å lære mer Koreansk og har allerede studert litt hjemme alene. Uansett, hvilket språkkurs burde jeg ta før jeg eventuelt begynner på universitet i Sør Korea? OG er det mulig å begynne utdanning i Sør Korea og fortsette her hjemme? Jeg kunne godt tenkt meg å ta hele utdanningen i Sør Korea, men vet jo ikke om jeg vil trives. Derfor vil jeg prøve et år eller 6 mnd bare for å se om det er noe for meg. mvh.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer