Vil på utveksling til Korea. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vil på utveksling til Korea.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 9 ende klasse og har mange ønsker for vidergående. først, andre videregående har jeg lyst til å ta i Korea, jeg har sett på nettsider som EF men det er veldig dyrt. er det noen andre organisasjoner som har utveklsing til Korea? kan du evt sende meg linker? kan man få støtte av lånekassen? faren min bor i London pga jobb så jeg kan få¨søtte til å gå på skole der 3vgs, betyr det at jeg kan gå første i Norge, andre i Korea og tredde i england? er det murlig? det hadde vært fantastisk! trenger man noen spesielle karakterer for å kunne gå på skole i utlandet? vet du hvordan man finner ut av det evt? Tusen takk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer