Hopp til hovedinnholdet

Mulig å starte organisasjon som jobber for å få menneskeheten til å stoppe krigføring?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

hei jeg vett at un ekstirere men eg har en ide om å lage en regjering å formere en orginiasjon som vil jobbe for en united earth federetioen eg e lei av alle de landene som behandler folk som de ikke eksistrte un har oppretholdt freden men de har ikke klart å unifiserer mennskheten jeg er både en aktiv medlem i partiet rødt å en aktiv kommunistisk polltiker å en internajsonalisme polltikere eg har tenkt på før å formere før et parti kalt det norske federasjons partiet men eg tenker på nå om e ska formere et parti å en orgiansjon kalt united earth federetioen party som ska bruke polltikere som internasjonalisme sosialisme konversatisme demokrati sosial demokrati marxisme leninsme trotskyisme å en orginasjoen kalt united world fedretive conservative som er en orginasjoansjon som jobber for å få mennskheten te å stoppe krigføring mot mennsker å unite inn i et land som er united earth federetioen men er dette muligt? eller er det umligt å gjøre dette eg hater krig å bruddene på un lover

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.

Du forteller litt om den bevegelsen du ønsker å formere, og det er viktig å engasjere seg politisk hvis du ønsker å forandre verden. 

Slik jeg forstår det, ønsker du å skape et tettere samarbeid mellom landene i verden og kanskje også samle dem. Det er en veldig vanskelig oppgave. Jeg skal ikke si at det er umulig, men det krever mye jobb, og du vil trenge å få mange mennesker med deg.

En start vil jo være å rekruttere andre politiske interesserte. De kan du møte i partiet ditt, på politiske debatter og på internett. 

En annen mulighet er å prøve å styrke UN/FN sin posisjon i verden. Dette kan man gjøre gjennom politiske partier, men du kan også prøve å få deg en jobb i FN. Det kan du i så fall lese om her

Håper svaret var til hjelp!

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Valg, demokrati og samfunn
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om valg, demokrati og samfunn