Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg få mine foreldre til å la meg melde meg inn i et parti?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har veldig lyst å melde meg inn i et politisk parti, så jeg kikket på hva de forskjellige partiene stod for og endte på AP. Liker at de står så for like muligheter for alle, men tror foreldrene mine ville vært litt skeptiske til at jeg har tenkt å melde meg inn i AUF. I og med at det er det eneste partiet som har opplevd terror rettet mot seg. (Som jeg vet av i alle fall.) Lurer på hvordan jeg kan konfrontere dem med dette på en måte som får dem til å være oppfordrene og ikke engstelige eller skeptiske?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer