Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg baksnakket en venninne, og hun fant ut av det. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Eeemh, jeg baksnakket en venninne for et halv år siden. Han jeg baksnakket til sa det til hun, han var bestevennen min. Hun ble sur på meg, og sa jeg gjorde masse slemme ting mot hun og sånt. Mange ting jeg ikke har gjort. Og hun har blokket meg på alle sosiale medier. Og jeg var med noen venner en dag etter, og jeg sa det til de, fordi jeg syntes at jeg burde fortelle det til noen. Og vi var i byen, også når vi er på vei hjem. Så ringer hun venninnen som er sur på meg til en av venninnene jeg var med, og ber hun om å komme til byen igjen, fordi hun skal si noe. Men hun dro ikke fordi da hadde hun jo utelatt oss andre. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Hjeeeeelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer